Pevač Željko Samardžić bio je dugogodišnji prijatelj i jedan od najbližih saradnika pokojnog tekstopisca Marine Tucaković, a bio je veoma blizak i sa njenim sinom Milanom Radulovićem Laćom, koji je iznenada preminuo u decembru prošle godine.

Željka je ova tragedija veoma pogodila, a pevač se trudi da Marininom mužu Aleksandru Raduloviću Futi pruži podršku i utehu, budući da je kompozitor izgubio sva tri člana porodice. Pre Marine i Laće, 2008. godine preminuo mu je i stariji sin Miloš.

"Teško mi je to palo. Gledao sam skoro naše zajedničke fotografije. Kada sam bio na sahrani, stao sam i posmatrao Futu… Kako je to grozno. Stoji stamen, teško mu je, a gleda u grob gde leži troje njegovih dragih bića. Neka mu je Bog u pomoći, ja mu želim svu sreću i da mu Bog da zdravlja. Hrabar je i svaka mu čast na tome", rekao je sa knedlom u grlu Željko u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

laca i aleksandar radulovic futa.jpg
ATA / Antonio Ahel, Youtube / Kurir 

Samardžićev život obeležile su brojne uspomene vezane za Marinu, Futu i njihove sinove, a ovaj muzički tandem u velikoj meri oblikovao je njegovu karijeru.

"Imamo toliko divnih zajedničkih događaja.Zajedno smo išli na letovanja, '90-ih godina kada sam upoznao Marinu i Futu, moj život se skroz promenio. Oni su mi fomirali dalji muzički put", otkrio je Željko.

Porodica Željka Samardžića
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Pevač je nedavno govorio i o tragediji koja je pre nekoliko decenija zadesila njegovu porodicu, kada je njemu i supruzi Maji preminuo sin star samo tri i po meseca.

"Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo", ispričao je tada za "Blic" pevač, koji sa Majom danas ima tri ćerke. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna