Nema prilike u kojoj pesmeMiroslava Mike Antića nisu najlepša posveta, ohrabrenje, izjava ljubavi, podsećanje na bliskost. Zato i ne čudi što je baš njegove stihove odabrala i Sloboda Mićalović da njima obeleži današnji dan.

Popularna glumica ima mnogo razloga za slavlje sa svojim jednako omiljenim  suprugom, Vojinom Ćetkovićem. Podsetimo, oni su prošle godine obeležili 20 godina otkako su se upoznali i zavoleli.  Danas je u njihovoj kući poseban praznik.

Glumački par slavi 13. rođendan svojih bliznakinja, Mile i Vere. Za tu priliku, mama im je uputila sledeću poruku:

"Zato leti. Sanjaj. Trči. Stvaraj zoru kad je veče. Nek od tebe život uči da se peni i da teče. Budi takvo neko čudo što ne ume ništa malo, pa kad kreneš – kreni ludo, ustreptalo, radoznalo", napisala je Sloboda.

Ovo je deo Mikine "Nepovratne pesme" koja govori o odrastanju, hrabrosti, prevazilaženju životnih prepreka.

Uz čestitku je objavila i lepu sliku sa ćerkama.

Ona sama ne slavi rođendane. "Ne slavim rođendane na veliko, prošle godine jesam zato što je bio jubilarac, 40. rođendan, pa sam okupila u svojoj vikendici neke ljude, svoje drage prijatelje koje sam želela da vidim. Ali ove godine ne, u krugu porodice. Ja sam dete koje je rođeno u avgustu, tad obično niko nije tu, tako da nemam naviku da ga slavim", objasnila je lepa glumica u emisiji "Exkluziv".