Tijana Marković proslavila se ulogom Marije Milošević, ćerke Slobodana Miloševića, u seriji "Porodica", a o svom privatnom životu retko je govorila za javnost.

Pre izvesnog vremena priznala je da je srećno zaljubljena, ali udaju nije nagoveštavala, te su se mnogi iznenadili kada su na društvenim mrežama osvanule njene fotografije u venčanici. Tijana i njen partner obavili su i crkveno i građansko venčanje, a zatim je usledilo slavlje u jednom luksuznom restoranu.

Crkveno venčanje obavljeno je u Vaznesenjskoj crkvi u Beogradu, a Tijana se za svoj najvažniji dan odlučila za raskošnu venčanicu i sandale, dok je kosu vezala u elegantnu nisku punđu.

"Vladika Andrej nas je venčao, što je za nas velika čast, kao i ostalo mnogobrojno sveštenstvo! Kasnije, vrlo intimno u krugu porodice, prijatelja i kumova", opisala je glumica za "Kurir" svoje venčanje.

Ona je fotografije sa ceremonije podelila na Instagramu, opisavši ih rečima "Radost" i "Moja bajka", a ovo je ujedno i prvi put da je glumica na društvenim mrežama objavila fotografije sa svojim partnerom, sada suprugom.

Jednom prilikom, Tijana je otkrila pojedine detalje o Draganu koji je osvojio njeno srce, te navela da su pre nego što su uplovili u vezu bili prijatelji.

"On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo", rekla je prošle godine glumica za magazin "Hello".

Još fotografija Tijane Marković možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/tijanamarkovic Tijana Marković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna