Natašu Ilić Jovanović gledaoci znaju kao voditeljku muzičkih emisija, koja je već decenijama prisutna na malim ekranima. Nakon dugog niza godina koje je provela na TV "Pink", Nataša se vratila u rodni Novi Sad, gde već godinama radi na RTV Vojvodine.

Osmeh na lice svakodnevno joj stavljaju suprug Siniša i ćerka iz prvog braka Katarina, a oni su joj dali i najveću snagu u trenucima kada se borila sa opakom bolešću. Nataša je, naime, pre nekoliko godina pobedila rak pljuvačne žlezde.

"Kada sam opipala kuglicu ispod leve vilične kosti, u početku sam mislila da je to uvećana limfna žlezda prouzrokovana upalom grla. Međutim, kada je upala prošla, a bezbolna promena se uvećavala, shvatila sam da nešto nije u redu. Ultrazvučni nalaz potvrdio je promenu nalik tumoru, a bilo je sasvim prirodno i ljudski da osetim strah i neizvesnost. Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti i kroz glavu mi je prolazilo pitanje zašto se baš to meni dešava. Kao i svaka žena koja brine o sebi, jednom godišnje obavezno sam odlazila na sistematski pregled, ali uprkos tome snašlo me je ono što nisam očekivala", ispričala je ona svojevremeno.

Srećom, iz ove bitke je izašla kao pobednik i sada se trudi da se iste ni ne priseća.

"Pokušavam da zaboravim tu životnu epizodu i guram dalje kao da se ništa nije dogodilo. Živim u ubeđenju da se sve što nam se dešava u životu dešava za naše najveće dobro, samo je bitno da umemo da prepoznamo šta je Bog hteo da nam kaže, izvučemo pouku i idemo dalje, bez osvrtanja", rekla je ranije za medije.

Nataša je jednom prilikom otkrila i da joj je žao što nije rodila još jedno dete.

"Inače, moja neostvarena želja jeste da imam još jedno dete. Moj prijatelj, inače poznati ginekolog, već neko vreme nagovara me da malo potpomogne začeće u NS Betaniji. Ali, ne znam, videćemo", pričala je pre deset godina Nataša za "Story".

Osim u toplini doma i zagrljaju svojih najbližih, Nataša uživa i u svom poslu, jogi i meditaciji.

"Najlepša je činjenica da volim svoj posao i svesna sam da je prava sreća i dar od Boga kada radite što volite, u čemu uživate, a istovremeno od toga i živite. Ne kažem da stresa nema, kao i u svakom ozbiljnom poslu, ali sam sa istim naučila da se borim. Intervju sa izuzetno teškim sagovornicima mi je, na primer, stres, nakon takve emisije se oporavljam dva dana. Ipak, javni je posao specifičan. Uzleti su munjeviti, zvezdani, bajkoviti, ali su zato padovi žestoki, teški i vrlo bolni. Ta činjenica neminovno nosi teoriju o 'dve strane medalje'! Kada sam to shvatila davnih dana, kako bih ostala u balansu i normali, počela sam da vežbam jogu i meditiram povremeno", pričala je voditeljka.

Nataša je, inače, bila kuma svojoj sugrađanki i imenjakinji Nataši Bekvalac na njenom prvom venčanju sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem.

Još fotografija Nataše Ilić Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / naca.ilic Nataša Ilić Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna