Dragana Katić je već godinama jedna od naših najuspešnijih voditeljki. Početka karijere se seća se setom i ističe da se njena majka bunila protiv toga da napusti fakultet.

"Mama je bila protiv toga jer je videla da fakultet prelazi u drugi plan i da su krenula prva snimanja, kao i prve pare, honorari. Tad se jako ozbiljno zarađivalo. Sećam se prvog honorara, još sam ja inače uvek imala šuplje prste i volela sam da trošim. Mnogo sam izlazila, nekako smo se svi na tim kultnim mestima poznavali", prisetila se Dragana koje je na početku karijere tražila potvrdu od najbližih.

"Nisam obraćala pažnju na to da li me prepoznaju na ulici. Meni je bilo bitno što sam ja uspela da ostvarim svoje snove jer sam ja svoje prijatelje i familiju gušila. Meni je bilo bitno među njima, da li su me oni gledali, kako sam izgledala, šta sam i kako rekla, a na ostale nisam obraćala pažnju, kao ni danas", ispričala je i istakla da nikada nije problem u saradnji ni sa ženama mi sa muškarcima.

"Nisam nikada imala problem sa ženama, ali ni sa muškarcima. Iz prostog razloga što od trenutka kada su krenuli moji snovi da se ostvaruju i želje nisam nešto bila okrenuta prema muškarcima. Nisam obraćala pažnju da li sam ja njima lepa i da li im se dopadam, nekako mi je karijera bila mnogo važna. Bilo mi je važno da se ja sama sebi dopadnem i ostvarim, da budem samostalna", istakla je voditeljka koja je svojevremeno priznala da joj je višak kilogram bio problem kada je želela da se vrati poslu nakon porođaja. Prisetila se prvog razgovora sa Popovićem pre dolaska na Grand televiziju.

"Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući", rekla je Katićeva i dodala:

"Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: 'Ajde da se skineš', i ja se skinem, a on vikne: 'Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!' I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje" otkrila je Dragana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna