Jelena Rozga važi za jednu od najvećih, ali i najlepših i najšarmantnijih zvezda na regionalnoj sceni. Pre dve večeri sa širokim osmehom prošetala je crvenim tepihom u Beogradu, na dodeli MAC muzičkih priznanja, a tom prilikom osvrnula se i na svoje zdravstveno stanje.

Nakon što joj je prošle godine pozlilo zbog problema koje godinama ima sa štitnom žlezdom, pevačica je otkrila kako se sada oseća, kao i kakve simptome ima.

"Dobro je, godinama imam taj problem sa štitnom, ona je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loše periode. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići, ali se ne dam. Ne dam da me ona ni u čemu sprečava u životu", ispričala je okupljenim novinarima Jelena, koja je za ovu priliku odabrala elegantnu crnu toaletu.

rozga 004.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Iako se trudi da privatni život drži podalje od očiju javnosti, pevačica kaže da se van kamera ne razlikuje mnogo od onoga kakva je na sceni, te da je uvek nasmejana i da je večiti optimista.

"Uvek sam ista, pozitivna. Kao što me vidite sada, takva sam i privatno", rekla je Rozga, koja se raduje što će se ove godine, u aprilu, družiti sa beogradskom publikom na velikom koncertu. Sada je otkrila da se niko od kolega neće pojaviti sa njom na bini, kao i da je njoj i njenom timu bilo veoma teško da sastave konačan repertoar pesama.

"Gostiju neće biti. Kada smo slagali repertoar za zagrebački koncert trebalo nam je jedno mesec dana. Nisam bila ni svesna koliko ja snimljenih pesama imam za ovih 27 godina. Trebalo je izdvojiti najpopularnije, ali i pored toga verovatno će se naći oni nezadovoljni, čiji favorit nije uvršten.

Još fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačici odlično stoji crna boja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna