Majka Mirjane Karanović, Radmila preminula je u 91. godini, a glumica je tužne vesti podelila na Instagramu.

"Mirno putuj mama. Hvala ti za sve što si učinila za mene i sve čemu si me naučila. Hvala ti za brigu, za neprospavane noći. Hvala ti za snagu, slobodu i nezavisnost kojoj si me naučila. Hvala ti što si me rodila", napisala je Mirjana koje je za majku bila jako vezana. Tako joj je za proslavu 89 rođendana uprličila malu proslavu. Slavljenica je tada oduvala svećice na torti, a onda i otkrila svoju rođendansku želju.

"Želja mi je da se udaš i da snimate filmove, da me gledate i baba da vas sluša", rekla je slavljenica, koja je potom oduvala svećice. Za staričinu želju da joj se ćerka uda, glumica je prokomentarisala: “Još se nada”.

Glumica je često isticala koliko je ponosna na majku jer nije pristala da živi na način na koji su joj drugi nametnuli.

"Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kada si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija, moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude, poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život. Njeni roditelji su joj namenili sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju", ispričala je svojevremeno Mirjana koja smatra da za promene nikad nije kasno.

"Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati, reći sebi: 'Prošlo je moje vreme'. Uvek imaš izbor", rekla je Mirjana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!