Pevač Haris Džinović jedan je od najuspešnijih pevača na našoj javnoj sceni. U njegovim pesmama uživaju sve generacije jer ume da prenese emociju. Iako se tako ne čini on za sebe kaže da je jako emotivan te i da često zaplače.

"Pošto ja volim da vozim sam, i dugo vozim i tako dalje i na koncerte idem sam. Kad mi naiđe neka pesma tako me okine po 300 kilometara mogu plakati, suza suzu goni. Ne smem benzina da natočim, da stanem na pumpu da me ne vide uplakanog", ispričao je na Una TV Haris.

Haris i njegova tri decenije mlađa supruga Melina već 20 godina uživaju u ljubavi, a u braku su dobili dvoje dece - ćerku Đinu i sina Kana. 

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se 'zaleteli' tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - 'blic brak, ekspres razvod'. Mi smo se naprosto povezali. Hari me od prvog dana fascinira i svojim stavom, i razmišljanjem, i odnosom prema životu, što se do danas nije promenilo. Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je jednom prilikom modna dizajnerka.

Pogledajte još fotografija Meline i Harisa u galeriji:

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna