Snežana Dakić uvek otvoreno govori na teme koje intrigiraju mnoge. Sada je govorila o muško-ženskim odnosima  ali i nesigurnostima koje prate oba pola. Komentarisala je muškarce koji zbog nezadovoljstva visinom nose uloške u cipelama.

"I žene koriste 'pušap', podižu zadnjice, stavljaju veštačke trepavice, na kraju krajeva nose i štikle kako bi izgledale više", ističe bivša novinarka i dodaje da je u tom slučaju potpuno u redu da i muškarci to rade.

"Ja to ne bih osuđivala, ali svakako to je samo za neki prvi utisak. Na kraju ono što nas privlači nije ni visina ni debljina, ni obim ovoga i onoga, već neka ljudska dimenzija, šarm i harizma. Danas smo mnogo više nesigurni u sebe, nego što je to realno", istakla je Snežana Dakić i naglasila koje su osobine važne kod muškarca.

"Sve je stvar ličnog ukusa. Da je neko dobar, divan, pažljiv, da ima kapacitet za ljubav. Neki međuljudski odnos se ne meri u dimenzijama, ali jeste neka ulaznica. Ako vam trena tih šest centimetara uloška da bi vaša divna ličnost do nekog doprla, oprošteno vam je. Znaš kako kažu bake, najvažnije je da se pupak spoji",našalila se Snežana Dakić na "Prvoj".

Snežana iza sebe ima jedan brak, sa biznismenom Vladimirom Mikićem, sa kojim je dobila ćerku Lauru. U braku su bili devet godina, a prošlo je isto toliko otkako su razvedeni, ali voditeljka nakon kraha braka nije upoznala muškarca koji bi ponovo na duže staze osvojio njeno srce.

"Spremna sam za onog pravog, ali ga još nisam našla. Nemam vremena za nezrele klince i smatram da je samo tri odsto muškaraca jače od mene. Takvi ljudi su retki i retko sam se zaljubljivala, ali sam sigurna da postoje", rekla je Snežana za "Alo".

Još fotografija Snežane Dakić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / snezanadakic Snežana Dakić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna