Producent i voditelj Žika Jakšić dotakao se problema zagađenosti vazduha i istakao da je normalno da je situacija takva u velikim gradovima. 

"U svim većim gradovima je normalno da je vazuh zagađeniji nego u prirodi. Ima dosta ljudi koji se sele iz manjih mesta u Beograd, i ja to razumem ima ovde sto čuda, idu trbuhom za kruhom, ali onda kukaju što im ne valja vazduh", rekao je Žika i predložio onima kojima ne prija život u gradu da se vrate u rodna mesta.

"E, pa ne može, kada ste već došli nemojte da kukate. Sami ste hteli da dođete u veliki grad, jer ko kuka slobodno može da se iseli iz Beograda i vrati se odakle je došao", rekao je voditelj koji je zbog svog stava došao u sukob sa pevačicom Gocom Tržan i voditeljkom Draganom Katić.

zika jaksic 2
Youtube / Nikad nije kasno 

"Oko toga sam se svađao sa Gocom i Draganom, polemisali smo jer su oni zagovornici čistog vazduha, i ja sam, ali smatram svako može da bira", zaključio je Žika koji je inače godinama živeo  u Nemačkoj.

"Nisam se libio da radim bilo koji posao u mladosti. Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu. Meni je ‘93 žena bila trudna, nije se sviralo, šta ću da radim moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona. jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio. Radio sam u jednom periodu, kad se moj bend “Ritam srca” raspao i kao di džej u Nemačkoj, puštao sam muziku po klubovima", ispričao je svojevremeno Žika u emisiji kod koleginice Goce Tržan.

Zika Jaksić oženio sina
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna