Deca slavnih ličnosti su u poslednje vreme pod lupom javnosti. Prigovara i se da su "bebe nepotizma", tojest da im je zagarantovan put ka slavi u glumi, muzici ili modi - u onom čime se roditelji bave.

Jedna od njih je Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vinsenta Kasela. Ona već nekoliko sezona radi kao manekenka, pre svega za modnu kuću "Dolče i Gabana",  s kojom je upravo njena majka veoma bliska. 

Čuvena italijanska glumica je prava muza ove kreativne kuće - za njih je prošetala pistom još devedesetih godina prošlog veka i uzajamna privrženost ne prolazi decenijama. Lepotica koju je genetika nagradila crnom kovrdžavom kosom, punim usnama i besprekornim tenom prenela je sve to i ćerki Devi.

monika beluci 2004
Profimedia 

Zato ne čudi činjenica da je dvojac "D&G" oberučke prihvatio Monikinu ćerku i time joj obezbedio ulaznicu u svet mode. Sad Deva počinje da oduševljava  i druge kreatore.

Na Diorovoj reviji u Parizu pojavila se kao verna kopija svoje majke. Zna se da Beluči ne izlazi iz kuće bez crne haljine i crvenog ruža, a sad je ćerka rešila da oproba taj isti stilski recept.

deva kasel 0751196159-min.jpg
Profimedia 

Skratila je kosu, stanjila vrhove, napravila lokne i obukla čipkanu haljinu koja je kao iz maminog garderobera.

Kreatori je sigurno već odmeravaju za narednu nedelju mode, a Deva i dalje ima onaj isti nedužni izraz lica kao da ne zna da sad "krade" mami i stil i imidž. Pogledajte kako je do nedavdo izgledala. 

Instagram / lucasalandra, Profimedia Prelepa ćerka Monike Beluči.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna