Preduzetnica, influenserka i milijarderka Elena Perminova majka je četvoro dece, koju je rodila 27 godina starijem milijarderu Aleksandru Lebedevu. Ona živi život na kom joj mogu pozavideti mnogi, nosi najskuplju odeću, vozi skupe automobile, putuje svetom, a o svom izgledu i te kako vodi računa. Ipak, i ona baš kao i svaka druga žena ima strije i celulit i to je rešila javno da pokaže.

"Dnevno svetlo nema milosti ni prema kome. Devojke, ne idealizujte nikoga osim sebe. Prihvatite i obožavajte sebe u bilo kom obliku, statusu i svetlu. Definitivno smo svi nesavršeni! Naravno, pažljivo biram fotografije koje objavljujem na Instagramu, ali čini mi se da iskrene fotografije uvek daju samopouzdanje, zar se ne slažete?", napisala je manekenka, a mnogi su prokomentarisali da je ipak obrađivala fotografiju.

"Želim da kažem da u početku nije planirano da ova fotografija bude na mom Instagramu. Snimljena je samo kao uspomena za ličnu arhivu. Ali, gledajući fotografiju, shvatila sam da jednostavno moram da je podelim sa vama i da kažem da smo svi nesavršeni. A teško dnevno svetlo to jasno pokazuje, ponekad čak i pogorša stvarnu sliku, baš kao što se ovde dogodilo", napisala je 37-godišnja manekenka.

Elena Perminova ima celulit
Instagram/Lena Perminova 

Elena je rođena 1986. godine u Sibiru gde je odrasla u teškoj nemaštini. Roditeljski dom napustila je kada je imala tek 16 godina. U potrazi za boljim životom radile je brojne sumnjive poslove i upuštala se u veze sa pogrešnim muškarcima. Već 16 godina je u braku sa tri decenije starijim milijarderom Aleksandrom Lebedevim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna