Sloboda i Vojin Ćetković jedan su od naših najuspešnijih glumačkih parova. Ipak, su uspeli da svoju privatnost sačuvaju za sebe, a ćerke Mila i Vera se nikada ne pojavljuju u javnosti. Poznati par ima jedan od najskladnijih brakova, a skandali nikada ne prate njihova imena.

"Mislim da sam postavila prioritete i nije mi bilo lako. Želela sam i ja nekada da kažem šta mislim, ali mi se čini da mi koji smo sa ove strane kamere, ja ne volim da kažem javne ličnosti, to mi uvek zvuči kao javni toalet. Ajmo umetnik, imamo svoje profesije... Mi nemamo više tu vrstu slobode da živimo kao normalan svet, uslovno rečeno", rekla je Sloboda Mićalović.

"Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete u svakom smislu, a onda u jednom trenutku shvatiš da ne možeš uvek da ih štitiš i da život drugačije stvari nosi i da ih pripremiš da odlete iz tog gnezda. One se već nekako spremaju za to, već su to ozbiljne curice", rekla je kod Marije Kilibarde u emisiji "Sve u svemu".

sloboda_vojin_banjaluka_08072021_0008 (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Vojinova ideja je bila da ih sklonimo uslovno rečeno. Ali ne da ih ne bi drugi videli, deca kao i svaka druga deca, samo nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno. Nije bilo potrebe da prerano ulaze u taj svet, jer to njima ništa ne znači. Ako me pitaš da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije sa njima kada su bile male - jako mi je žao. Ali one su sad svesne", istakla je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna