Zbog poslovnih obaveza često se dešava da dugo sedite, a na sve to kada se doda da se ne krećete i nemate redovnu fizičku aktivnost ili ste često pod rokovima i stresom da sve postignete i napravite što bolje poslovne rezultate, onda ne bi trebalo da vas začude bolovi u vratu i kičmi.  

Pokreti mogu da budu ograničeni, a bolovi nepodnošljivi. Da ne bi došlo do ozbiljnih posledica po zdravlje, obavezno se posavetujte sa lekarom ali i obazbedite dekompresionu kragnu koja vam može i te kako pomoći! 

Vratna kragna CD3, veoma laka i jednostavna za upotrebu, pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu, Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
  • jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
  • sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice. 

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online klikom OVDE po sniženoj ceni od 10.400 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

* Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Tekst: Pormo