Voditeljski posao jeste lep, ali nije uvek lak. O tome su govorili i Voja Nedeljković i Sanja Kužet, i otkrili kakva im se nepredviđena situacija dogodila.

"Mnogo stvari može da me iznervira, ali to nekako ostavljam iza sebe jer bih nače verovatno odlepila", objasnila je Sanja a Voja se prisetio teškog trenutka kroz koji je prošla.

"Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu", prisetio se Voja, a Sanja je naglasila da je to samo jedna od teških situacija koju je podnela.

"Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke",  objasnila je šarmantna voditeljka i dodala:

grand_specijal_22092019_0053.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Bilo je mnogo trenutaka kada smo bili emotivno rastrojeni, a mi smo i dalje morali da se smejemo. Bilo mi je lakše da radim kada sam bila mlađa, tada su mi se dešavale samo lepe stvari. Sa godinama su došle i one bolne, došle su tuge. Scena, muzika bile su i dalje tu i šou mora da ide dalje", ispričala je Sanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna