Rada Manojlović i Haris Berković dali su još jednu šansu ljubavi. Da ovo nije samo nagađanje dokazuje i fotografija koju je pevačica objavila na svom Instagramu. 

Naime, jedna žena koja je njihov zajednički fan, objavila je fotografiju na kojoj su zajedno, a tu istu fotografiju je objavila i pevačica. Radini i Harisovi obožavaoci su presrećni zbog pomirenja, a čestitke pristiižu sa svih strana.

Mesecima unazad nagađalo su Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli,  a govorilo se da je pevačeva porodica kumovala odluci da se raziđu.

Rada i Haris se pomirili
Instagram/Balkan carice 

"Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke", rekao je neimenovani izvor za Alo! i istakao da se Rada trudila da je zavole.

"Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni. Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli", zaključio je izvor.

Pogledajte još fotografija Rade Manojlović u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna