Igor Kojić krenuo je dalje nakon što se u avgustu 2021. godine zvanično razveo od Severine. Kebin sin je uplovio u vezu sa glumicom Teodrom Bjelicom, a ljudi koji su mu bliski tvrde da je najzad srećan.

"Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo", zaključio je izvor za "Kurir".

Igorovoj sreći najviše su se obradovali njegovi najbliži, a otac Dragan Kojić Keba koji nema običaj da se meša u emotivne izbore svoje dece, ne krije da priželjkuje unuče.

"Daće Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati deda", rekao je za "Prvu" Keba i stavio tačku na priču o bivšoj snaji Severini.

"Rekla kazala me ne zanima. Imam mnogo više lepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam tačku na tu priču", rekao je Keba koji je svojevremeno istakao da sina nije savetovao.

"Nisam savetovao sina ni pre razvoda, ni posle. Niti je on to tražio od mene. Zreo je čovek. Što se tiče toga, da li se on prvi razveo? Nije. Prošlost neka ostane u prošlosti. Lično je moja stvar da li mi je žao ili nije. Nijedan rastanak nije lak i nije lako reći ‘svejedno‘", rekao je Keba.

Teodora Bjelica, inače je ćerka Gordane Bjelice, glumice iz serije "Srećni ljudi" i novinara Miroslava Lazanskog, koji nikada nije želeo da je prizna.

Svi detalji veze Igora Kojića i Teodore Bjelice
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna