Poslednje emitovano izdanje emisije "Amidži šou", koje je na programu bilo pre tri dana, izazvalo je lavinu komentara zbog izjava glumca Radeta Ćosića koji je gostovao u pomenutoj emisiji.

Rade je najpre "udario" na pevačicu Natašu Bekvalac, rekavši da ne bi bio sa njom jer je starija od njega, iako je razlika među njima samo četiri godine - on ima 38 godina, a Nataša 42. Međutim, ovo nije bila jedina glumčeva izjava zbog koje se Tviter "usijao".

Rade je, naime, imao i negativan komentar na račun pripadnika homoseksualne orijentacije.

"Veruj mi, Ogi, ja sam na ivici da povraćam kada su u pitanju muško - muški odnosi. Previše mi je to", rekao je glumac voditelju Ognjenu Amidžiću.

U istoj emisiji gošće su bile i pevačice Milica Todorović i Edita Aradinović, a deo publike zamerio im je što nisu reagovale na ovu Ćosićevu rečenicu. Na društvenim mrežama digla se bura, mnogi ih kritikuju što su ćutale, a na jedan od tih komentara nadovezala se i njihova koleginica Seka Aleksić koja je iznela svoje mišljenje.

Milica Todorović nije tražila savete od Milice Pavlović
ATA / Antonio Ahel 

"Nisu svi hrabri. Nisu svi spremni na osude. Nisu svi jaki da kažu svoje mišljenje. Nisu svi ljudi koji razumeju osuđivanja. Nije tu stvar nikakve popularnosti. Stvar je u tome da stav imaš ili nemaš. Mišljenje imaš ili nemaš. A najgora stvar je da ćutiš. Žao mi je što je tako", napisala je Seka na ovu temu na Tviteru. 

Seka je poznata po tome da javno podržava gej populaciju i da se ne ustručava da iznese svoje mišljenje, čak i kad je u pitanju koleginica s kojom je u dobrim odnosima, poput Milice Todorović.

Milica je, podsetimo, nedavno otkrila da su je Seka i njen suprug Veljko upoznali sa sveštenikom koji joj u poslednje vreme mnogo pomaže razgovorima.

"Mnogo sam srećna što su me Seka i njen suprug Veljko upoznali sa čovekom kao što je otac Nikola. Od tada redovno idem u crkvu i razgovaram sa njim. On mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem. Leči mi dušu", ispričala je pevačica za "Informer".

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna