Pevačica Milica Todorović redovno odlazi u crkvu u Staroj Pazovi, gde je umiruju i usrećuju razgovori sa sveštenikom kog je upoznala preko koleginice Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića, koji su veoma posvećeni veri.

"Mnogo sam srećna što su me Seka i njen suprug Veljko upoznali sa čovekom kao što je otac Nikola. Od tada redovno idem u crkvu i razgovaram sa njim. On mi je kao psiholog, njemu mogu sve da kažem. Leči mi dušu", ispričala je pevačica za "Informer".

Milica se svake godine trudi da posti, ali ovog puta nije bila u mogućnosti da ispoštuje Božićni post.

"Obično postim, ali ovog puta nisam uspela jer sam imala mnogo obaveza. Obratila sam se svom duhovniku, koji mi je rekao da nije problem ako preskočim neki post: 'Mila moja, nemoj da postiš ako radiš mnogo i ukoliko ne možeš da izdržiš post. Šta ćeš, kad ti je takav posao. Nije to ništa protiv Boga.' Odmah mi je bilo lakše", prepričala je ona razgovor sa svojim duhovnikom.

Pevačica je Božić proslavila sa porodicom u rodnom Kruševcu, a ovaj praznik joj je omiljeni.

"Obožavam Božić! Tog dana je kod nas uvek veselo. Unosimo badnjak u kuću, a onda pijučemo ispod stola kao pilići. Mama mesi česnicu, jer ja nisam vrsna kuvarica, a i ne volim poslove u kuhinji. Probala sam da napravim česnicu, ali mi je uspela tek iz trećeg puta", kroz smeh je priznala za pomenuti medij.

Pored zdravlja, Milica je sebi u 2023. godini poželela ljubav.

"Svi me pitaju kada ću da se udam, a ja ni dečka nemam. Zato sam ove godine poželela da se zaljubim. Ne padam na fizički izgled ako sa dečkom nemam o čemu da pričam. U tom slučaju mi samo preostaje da ga uramim. Meni je odličan frajer glumac Vensan Kasel. Nije naročito lep, ali zrači. Verovatno sam sama i zbog toga što ne izlazim iz kuće. Bilo bi sjajno kada bi mi đuvegija došao na vrata stana u kom živim", našalila se ona na kraju.

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna