Milica Todorović uglavnom je u javnosti otvoreno govorila o svojim ljubavima i emotivnim vezama, pa je tako poznato da je bila u dugogodišnjoj vezi sa kompozitorom Radetom Kovačevićem, rođenim bratom pevača Saše Kovačevića, zatim sa koreografom Milošem Paunovićem, a poslednji izabranik kog je predstavila javnosti bio je glumac Petar Strugar.

Njena i Petrova veza završena je pre gotovo tri godine, a Strugar je nakon toga sa sadašnjom izabranicom dobio sina, dok sa prvom suprugom Ivanom Nikolić ima i starijeg naslednika. Milica Todorović poslednjih meseci ne krije da priželjkuje novu ljubav, a sada je otkrila i koji muškarac sa javne scene joj se dopada.

"Skoro sam rekla da postoji jedan čovek, ne znam ga lično, videla sam ga na Instagramu, zove se Dušan Šušnjar, a drugi može da bude Miloš Timotijević", rekla je Milica u emisiji "Amidži šou" na pitanje da navede dva najbolja frajera sa javne scene, a njen odgovor mnogima je privukao pažnju, budući da je Miloš Petrov kolega.

Miloš Timotijević o maturi
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Ono što je takođe zanimljivo jeste da bi, kako se šuška, Milica Todorović trebalo da zameni koleginicu Milicu Pavlović u drugoj sezoni serije "Pevačica", gde bi joj partner bio upravo Miloš Timotijević.

Pored zaljubljivanja, pevačica sve češće ističe i da joj je proradio majčinski instinkt i da jedva čeka da se ostvari u toj ulozi.

Milica Todorović kaže da je Miloš Timotijević dobar frajer
ATA Images/Antonio Ahel 

"Volela bih da imam dete, bilo muško ili žensko, volela bih da je devojčica, ali samo da je živo i zdravo, da, proradio mi je majčinski instinkt pre jedno dve, tri godine", rekla je ona nedavno za "Republiku".

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna