Aleksandra Prijović ima iza sebe veoma uspešnu sezonu pa je odlučila da krene na godišnji odmor. Sa mužem Filipom se uputila u Ameriku, a glavna destinacija im je Florida.

Bez obzira na to što Živojinovići tamo imaju kuću, popularna Prija i njen suprug su rešili da se smeste u hotelu. Imaće priliku da se u potpunosti opuste i odmore, a glavni je - naravno - sin Aleksandar.

Prijovićka ne propušta da naglasi da je naslednik uvek u centru pažnje i da uvek jedva čeka da se vrati sa nastupa i putovanja i provede vreme s njim. Sad je već objavila fotografije sa odmora u Americi, a jedno od prvih mesta koje je Aki poželeo da vidi je Diznilend.

aleksandra prijovic sa sinom-min.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

Srećna mama uživa sa sinom, a prijateljicama je poverila da ima nameru samo da šeta i odmara, dok će veče rezervisano za šoping. Navodno dobro informisani izvor je već ispričao kako je za provod planiran budžet od 30.000 evra, a izveštaj iz kupovine dame jedva čekaju da vide.

Aleksandra Prijović na odmoru sa sinom i mužem u Diznilendu
ATA / Antonio Ahel 

Da bi Aleksandra i Filip mogli malo i da se posvete sebi, na put je krenula i Prijina mama Borka. Zavirite u galeriju slika!

Instagram / aleksandraprijovic Uživaju u Diznilendu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna