Đorđe David retko može da pusti suzu, ali kada je njegova naslednica Staša u pitanju to pravilno ne važi. Muzičar je ćerku dobio 2014. godine, a nedavno je morala na prvu operaciju. Đorđe je to jako teško podneo.

"Ono što sam ja doživeo kao emotivni lom... To je poruka svim muškarcima, mi ne znamo da to u sebi imamo dok ne dobijemo dete. Baš sam se jako isplakao prvi put kad sam je video posle operacije koju je uradila. To je njena prva operacija u životu, operisala je krajnike", ispričao je Đorđe u "Premijeri", i istakao da postoperativni period protiče u redu.

 "Sad se polako vraćamo u normalu. Ona je jedno živahno dete, ali je sada sva onako uzdržava. Strahovito osluškuje sada svoj organizam i šta joj se u grlu dešava", rekao je muzičar koji je mezimici ostvario novogodišnje želje.

"Imala je posebne želje i Deda Mraz je napravio samo jedan faul. Jedan poklon joj nije doneo, valjda nije bila dovoljno dobra... Ali svi drugi pokloni su zasluženi, bila je dobra, da se trudi da bude još bolja", objasnio je Đorđe koji i inače strahuje za bezbednost ćerke.

"Moja ćerka već ima sprej i pametni sat, ali ona je još mala. Plašim se šta će biti kad bude išla sama prevozom, tad ću da budem na električnom trotinetu sa crnom kapuljačom, kao manijak, pratiću je u stopu", iskren je bio muzičar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna