Princ Hari i Megan Markl su glavna tema javnosti prethodnih dana. Memoari koje je princ napisao izazvali su brojne reakcije, a mišljenja o onome što je izneo u svojoj knjizi su oprečna. Neki mu aplaudiraju zbog onoga što je otkrio, drugi zameraju, ali čini se da je većinsko mišljenje da je Hari prešao granicu sa koje više nema povratka. Nije mali broj onih koji smatraju da je u pozadini svega novac i da Hari i Megan samo traže način da zarade "koji milion više". Megan je i pre braka sa Harijem uživala u medijskoj pažnji, ali njihovi potezi su im zatvorili mnoga vrata.

Prošlog vikenda održan je svečani događaj uoči dodele BAFTA nagrada , a princ Hari i Megan Markl nisu bili dobrodošli. Bliski izvor objasnio je da bi njihov dolazak bio prava katastrofa.

Slavni par nije dospeo na spisak zvanica za najglamuroznije britansko šoubiz veče u Holivudu, a organizatori su njihova ima precrtali bez mnogo razmišljanja.

''BAFTA je zaključila da je to užasna ideja. Mislili su da će to biti PR katastrofa. Princ Hari je u svojoj knjizi i dokumentarcu oštro napao kraljevsku porodicu. Američki tim podsetio je na to da je Harijev najveći neprijatelj, njegov brat princ Vilijam, predsednik ove organizacije. Dakle, za njih bi prostiranje crvenog tepiha Hariju i njegovoj ženi bilo poput aktiviranja nuklearne bombe. To je zabranjeno", tvrdi izvor.

Hari o deci brata Vilijama
Profimedia 

Kraljevska porodica se još nije oglasila povodom memoara, ali bliski izvori tvrde da su duboko povređeni onim što je Hari napisao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna