Svi koji vole Hristinu Popović uživaju u njenim objavama sa putovanja. Glumica ih je i sada obradovala, fotografijama iz Egipta gde se ludo provodi sa svojom ćerkom Lučom.

Pravo vreme je odabrala da obiđu Luksor i malo se "prošetaju" pustinjom. Uživale su jašući kamile, kao i jezdeći turističkim trasama u otvorenim terenskim vozilima. A Hristina nije propustila i da se malo opusti na jednoj egipatskoj plaži.

Svi su oduševljeni slikom sa peska na kojoj malo skriva, a malo okriva. Već neko vreme ona je imala muke sa kilogramima koji su varirali - malo gore, malo dole. Kako je sama rekla, uglavnom je problem u ishrani, "tu malo mora da se stisne".

hristina popovic-min.jpg
Instagram / hristina_popo 

Što se tiče fizičkih aktivnosti, Hristina iza sebe ima prilične poduhvate. Osim što se popela na najviši vrh Kilimandžara, na skoro šest hiljada metara, trenirala je košarku, vozila snoubord, bavila se ronjenjem.

Postavila je sebi za cilj da istrči polumaraton i u tome je i uspela. Međutim, ipak je sklonost prema hrani dovela do viška kilograma. "Kad si težak, teško ti je sve. Ja sam neko ko je oduvek voleo fizičku aktivnosti, i dalje sam u prirodi i trčkaram, plivam i treniram", kazala je svojevremeno.

Sad je odlučila da tokom odmora kombinuje opuštanje i aktivnost, a uz sliku s plaže napisala je samo jednu, za mnoge, "tajanstvenu" reč: "HDIGBTT" Za one koji možda još "ne govore instagramski jezik", evo i prevoda - u pitanju je moderna skraćenica za izraz "How does it get better than this". Dakle, na običnom srpskom - dobro joj da bolje ne može biti!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna