Jelena Rozga imala je veliki san. Želela je da ponovi uspeh od pre 12 godina kada je napunila "Spaladium" arenu i postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom, ali koncert u njenom rodnom Splitu je otkazan.

"Ne dolazim s dobrim vestima. Užasno mi je žao, htela sam koncert u svome gradu, ali evo mogu potvrditi da će koncert sigurno biti u Splitu, u mom najdražem gradu. Nešto ćemo napraviti", rekla je Rozga koja je 11. feburala imala zakazan veliki koncert u Spaladium areni, ali on je, nažalost, otkazan.

"Ne mogu da opišem koliko mi je žao! Čak smo uspeli da i datum bude isti kao pre 12 godina i sve se lepo poklopilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl", rekla je pevačica za "Radio Dalmaciju" i istakla da puna četiri meseca nije dolazila u Split.

"U ovom poslu sam 27 godina. Znam vikendom da obavim poslove i vratim se u ponedeljak kući, bar na dva dana. U svom gradu punim baterije, ali sam zbog priprema morala da ostanem u Zagrebu", rekla je Rozga koja je nedavno ispričala da je najemotivniji momenat za nju bio kada je na njenom koncertu videla suze u očima roditelja.

"Na koncertu i na akustičnom albumu dala sam i ostavila svoje srce. Što sam dopustila da budem ranjiva i hrabra, što sam verovala u svoj tim i u sebe. Čovek uvek ima neku sumnju i neki strah, ali nisam dopustila da me taj strah obuzme, znala sam da će čista emocija pobediti svaki strah, i tako se i dogodilo. Nekad čovek stvarno treba da pustiti srce da ga vodi", rekla je Rozga za "Jutarnji.hr" i priznala koji momenat je za nju bio posebno emotivan.

"Mislim da su ljudi odlučili da svoje živote više žive u sreći, i da se s brigama nose na neki drugačiji način. U ovoj godini posebno emotivan moment za mene je bio prisustvo mojih roditelja na promociji akustičnog albuma i koncertu, jer znate, koliko god godina imali i što god u životu radili, videti ponos i suze vaših roditelja je onaj osećaj kada sebi kažete 'vredelo je sve'", objasnila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna