U februaru 2016. godine je glumica Hristina Popović uspela da se popne na najviši vrh Kilimandžara. Te godine je počela i da trči, uspela da završi polumaraton u Kruševcu pa u Beogradu.

Zdravlje joj je bilo jedan od prioriteta, uz glumački posao i razne avanture u kojima uživa. A najveća ljubav od svega je ćerka Luča kojoj želi da bude dobar uzor. Ipak, sad već neko vreme kuburi s viškom kilograma i trudi se da ih sakrije garderobom.

Publika je nedavno videla Hristinu na tužnom skupu, kad je u Jugoslovenskoj kinoteci održana komemoracija književniku Dejanu Tiagu Stankoviću. U skladu s prilikom, glumica je bila u crnom, a široki modeli u tamnim bojama su dobar način da se prikriju viškovi.

Pošto se ne pojavljuje često u javnosti, izazvala je pažnju fotografa i na sahrani prerano preminulog pisca. I tu je Popovićka pokazala kako odeća može da se prilagodi figuri. Svetliji sivi sako daje utisak vizuelno uže siluete, jer se ispod njega najviše ističe crna tunika.

hristina popovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Hristina kaže da nema problem sa fizičkom aktivnošću i da je sklona vežbanju. Poznato je da se, pre šest godina, popela na najviši vrh Kilimandžara, na skoro šest hiljada metara. Trenirala je košarku, vozila snoubord, bavila se ronjenjem.

Postavila je sebi za cilj da istrči polumaraton i u tome je i uspela. Međutim, ipak je sklonost prema hrani dovela do viška kilograma. "Kad si težak, teško ti je sve. Ja sam neko ko je oduvek voleo fizičku aktivnosti, i dalje sam u prirodi i trčkaram, plivam i treniram. Ishrana je taj momenat u mom životu koji treba da se stisne", rekla je Hristina za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna