Iako su se njihove porodice poznavale maltene od njihovog detinjstva, Dragana Džajić i Miloš Ivanović upoznali su se tek mnogo godina kasnije.

"Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani", rekla je jednom prilikom u emisiji "Magazin IN" ćerka fudbalske legende Dragana Džajića.

Javnost je za njihovu vezu saznala u junu 2018. godine, venčali su se u maju 2019, a u decembru iste godine dobili su sina Vida. Rođenje sina ih je neizmerno obradovalo, budući da su Dragani, kako je ispričala, lekari prognozirali da neće moći da se ostvari kao majka.

"Mnogo puta dobijala sam 'ne' kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Nasuprot negativnim lekarskim prognozama, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe", rekla je jednom prilikom Dragana za "Story".

Nakon što se Vid rodio, ni ona ni Miloš nisu krili beskrajnu sreću.

"Vid je još veoma mali stoga se Miloš i ja trudimo da stalno budemo uz njega. Namučila sam se da dobijem dete i zato mi je svaki minut sa sinom dragocen", rekla je svojevremeno Dragana Džajić, koja je ispričala i kako ona i Miloš najčešće provode vreme sa sinom.

"Obožavamo da prošetamo, a omiljeni deo dana nam je kada sina stavimo na naš krevet. Mazimo se, golicamo ga i uživamo u njegovom osmehu. Nije što je moj, ali Vid je beba kakva se samo poželeti može. Uvek je lepo raspoložen i lako mu je ugoditi. Naravno, sad je u tom uzrastu kada mu je potrebna pažnja. Najsrećniji je kada ugleda svog tatu, zbog čega sam pomalo ljubomorna. Moji roditelji to pravdaju time što je Miloš češće poslovno zauzet pa mu nedostaje", otkrila je ona.

Još fotografija Dragane Džajić i Miloša Ivanovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/draganadzajic_ Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna