Frano Lasić je jedan od najvećih šmekera Beograda, ali i cele bivše Jugoslavije. Kad se pojavio 1978. godine, kao prezgodni plavušan u filmu "Okupacija u 26 slika", svojom aristokratskom lepotom je očarao sve. Kasnije ga je muzički talenat doveo i na brojne festivale i šoubiznis scenu.

Zahvaljujući "Okupaciji" stigao je i u Kan, a onda i Holivud, mesto u kojem su stasali mnogi zavodnici. Frano je u Americi je stekao mnoga poznanstva sa slavnim ličnostima, ali je uspeo da snimi samo nekoliko studentskih filmova. Bilo je i nepristojnih ponuda, a o njima je govorio i za Kurir.

"Bio sam pozvan na večeru, čovek je poznati reditelj, a nas dvojica sami sedimo za velikim stolom, što mi je odmah bilo čudno... ", ispričao je Frano. "Trebalo je u filmu i da se skinem. Odrastao sam u konzervativnoj sredini, pa nisam prihvatio. Zahvalio sam se i brzo napustio njegovo imanje."

Frano je doveo u nezgodnu situaciju i svog kuma i najboljeg prijatelja Nevena Boškovića, inače čuvenog manekena za kojim su patile sve žene Beograda. 

neven boskovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Posle veze sa jednom američkom sportskom novinarkom, Neven je stigao kod Frana u Los Anđeles i tu su zajedno išli na filmske projekcije.

"Neven se zagleda u jednu producentkinju", priča Frano. "Razmene oni kontakte, ali ona se njemu sutradan ne javlja. Kako je izašao iz stana, javlja se gospođa Šantal i kaže: `Dobar dan, da li mogu dobiti Nevena?`

Ja sav srećan što je žena nazvala! Odgovorim da je Neven otišao samo da kupi mleko, brzo će, a ona me pita ko sam ja. Odgovorim joj: "We are living together", i ona samo zalupi slušalicu.

Neven je opet zove, ali se ona ne javlja. Ponovo je ugleda na nekom prijemu, ali ona okreće glavu. Pita je: "Što mi se ne javiš?", a ona odgovara: "Ti živiš s partnerom!" U Americi "we are living together" znači da ste u vezi, a kad kažeš "we are sharing apartment", to ima značenje da ste cimeri. Pukla je tako njegova veza. Ona je mislila da smo mi par koji živi u srećnoj vezi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna