Pevačica Goca Božinovska Srpsku novu godinu nije provela radno, kao većina njenih kolega, već u društvu svog unuka Zorana, kog su joj podarili sin Mirko Šijan i njegova supruga Bojana Rodić.

"Bojana i Mirko su bili u njihovom restoranu, a ja čuvam unuka. Bili smo preko dana u restoranu svi zajedno, jeli, pili, malo smo uživali. Posle toga smo Zoran i ja malo šetali, nakupovali neke sitnice i tako. Nisam ništa specijalno pripremala. Ja sam ranije uvek nastupala za Srpsku novu godinu, a ove dve poslednje sam kod kuće. Ne opterećujem se sada nešto, ja volim Srpsku novu godinu, ali najbitniji su mi Božić i Badnji dan", rekla je Goca za "Pink". 

Goca Božinovska obožava unuka Zorana
Youtube/Printscreen/KurirTv/Instagram/Bojana Rodić 

Njena snajka Bojana je pred porođajem, a za koji dan u porodicu stiže još jedan dečak. 

"Čekamo sada drugu bebu, preokupirani smo time. U ponedeljak stiže beba. Proletelo nam je, ne možemo da verujemo da stiže još jedna beba. Samo da Bog da da sve bude dobro. Gledam maksimalno da poštedim Bojanu, da ne diže dete, da se ne opterećuje, ipak je ostalo još samo nekoliko dana. Bojana se drži super, njoj se skoro i ne vidi da je trudna. Ma ona je zmaj. Nije lenja žena, ide, diže, sve radi. A onda razmišljam, pa i ja sam takva isto bila. Moja snajka je žena zmaj, da sam je ja birala, ne bih je takvu našla. Lepa, zgodna, sposobna, vredna, prava majka. Domaćica i lepotica! Stvarno nemam zamerke, a ako se ja pitam kao svekrva, sve je super stvarno", nahvalila je pevačica svoju snaju. 

Goca obožava unuka Zorana, za kog ističe da je izuzetno šarmantan, te da prikuplja simpatije gde god se pojavi. 

"Zoran je toliko sladak, on je čudovište malo. On je prelepo dete, danas smo išli do prodavnice, svi u njega gledaju. Tako je sladak i lep, baš odvlači pažnju ljudima. Ma, čudo malo", rekla je Goca za pomenuti medij. 

Još fotografija Goce Božinovske pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Marina Lopičić, Youtube/Printscreen/KurirTV Goca Božinovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna