Popularni pevač i nekadašnji član grupe "Legende" Ivan Milinković poznat je po raskošnom glasu, a muzika je sastavni deo njegovog života.

"Muzika napaja. Iskreno, sklon sam da kažem svakome ko je talentovan u bilo čemu da ga je Bog pipnuo, dotaknuo da bi taj dar mogao da podeliš i kada to uradiš onda se te lepe emocije umnožavaju. Zaista je to neka energija i neka misija koju poseduješ, koja čini da ti bude lepo. Zamisli kada te neko vidi i ti mu izmamiš osmeh na lice. To je velika stvar, biti asocijacija na nešto lepo", rekao je pevač koji priznaje da bi voleo da je rođen u nekom drugom vremenu.

"Retro sam tip, želeo sam da budem rođen tamo negde oko 1940. kada je pevač bio gospodin, žalim za tim. Sve numere iz tih nekih minulih vremena, vremena Tome Zdravkovića, Cuneta, Tozovca, pa i žive legende Miroslava Ilića. To su ti pečati naše estrade i tog nekog vremena, zlatnog vremena kada se zaista znalo šta ko radi. Danas isto ima kvaliteta, ali se teško dolazi do izražaja jer je velika gužva na estradi", rekao je za "Grand online" pevač koji je otkrio da je za početak njegove muzičke karijere bio zaslužan otac koji ga je podstaknuo

"U životu imaš neke planove, ali i život ima neke svoje. I sve on to poslaže, te kockice.. Moj tata je umro mlad, dva meseca je falilo da napuni 57 godina, kancer ga je odneo. Tata je bio neko ko je u životu rizikovao, bio je od te vrste ljudi, a mama je gledala da ga malo prizemlji i, kako bih rekao, slojevitije je prilazila stvarima. Mama je bila neko ko je bio staloženiji i, vidim, s godinama, majka radi u meni, postajem staloženiji, misli su mi složenije i staloženije", ispričao je svojevremeno za "Kurir" Ivan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna