Milena Vučić i Nikola Burovac su vezu započeli pre dve godine, a svoju ljubav ozvaničili u novembru 2012. godine. Pored toga što gaje iskrene romantične emocije, oni  su i najbolji prijatelji, ali i muzički saradnici, pa svoju ljubav pretaču u muziku. Svaki svoj dan započinju malim ritualom - muzikom. 

"Probudimo se i odmah pustimo novi album Bruna Marsa, a onda ustanemo i popijemo sok i kafu. To čini naš jutarnji ritual. A i kasnije, tokom celog dana, muzika je svuda oko nas", kaže Milena, kojoj upravo suprug daje savete pri izboru pesama za novi album. Mlada pevačica je oduševljena svojim bračnim životom i odnosom koji ima sa Nikolom. 

"Hvala bogu, ja sam srećna žena i verujem da je tako svakoj osobi koja pronađe svoju srodnu dušu, onoga ko je izuzetno voli, poštuje i brine u njoj. Muškarca koji joj je jednostavno I najbolji prijatelj. Često drugaricama kažem: Da sam znala kako je lepo u braku, udala bih se i ranije za Nikolu. Brak je svetinja za nas, volimo se i živimo život ispunjen ljubavlju i muzikom. Sanjala sam o ovome što imam i san mi se ostvario", rekla je Milena zaStory

Dok mladi bračni par uživa u ljubavi i muzičkoj saradnji, oni takođe planiraju i da se u narednihi nekoliko godina ostvare i u najvažnijoj životnoj ulozi, da postanu roditelji.