Pevačica Snežana Babić Sneki spada među one ličnosti koje retko govore o privatnom životu. Od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića se razvela bez mnogo pompe 2009. godine i od tada nije predstavljala emotivne partnere javnosti. Ipak, nije izgubula veru u brak, a ljubavi joj ne manjka,

"Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem",  kroz osmeh je rekla Sneki i isitiče da joj materijalna strana u ljubavi nikako nije presudna.

"Sve u životu sam stekla sama i tako je celog mog života. To sa partnersvom i ljubavlju kod mene nema veze", objasnila je za "Grand" pevačica, koja je nedavno priznala da nema nikakav problem da bude bez emotivnog partnera.

"Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama", rekla je Sneki u emisiji "Magazin In".

snezana sneki babic
Kurir TV 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna