Tijana Bogićević je na ljubav sa Amerikancem Markom Robertsonom stavila tačku nakon sedam godina braka. O tome je govorila tek kda je razvod okončan, ali pevačica ne troši vreme da misli o onome što je prošlo.

"Godina je bila jako uspešna. Jeste bila stresna na ličnom planu, ali ja nikada ne volim da ulazim u to, niti da se toga mnogo podsećam, da na to trošim vreme razmišljajući. Više razmišljam o budućnosti i onome što ona nosi. Generalno, ja sam jaka žena, mogu ja svašta da podnesem. Mislim da mi je ova godina više bila uspešna nego što bih se osvrtala na padove, priznala je Tijana u "Premijeri" i dodala:

"Sazrevam svakako, ali mi se više dešava da bude onako kako sam mislila, nego što me život demantuje. Verujem da treba ići kroz život srcem, uzeti stvar u svoje ruke. Šta god da se dešava, trudim se da mislim da je sve za moje dobro i baš onako kako je trebalo da bude. Ne osvrćem se preterano na negativne stvari, svaki pad mi je znak da je nešto ustvari bolje za mene namenjeno. Ne trošim puno vremena na razmišljanje, učimo ceo život, sazrevamo i drugačija sam nego prošle godine", rekla je pevačica.

Tijana je bivšeg supruga upoznala kada je on gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda ovog pevača. Venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna