Pevačica Kaja Ostojić veoma mlada se ostvarila kao majka. Porodila se kada je imala samo 19 godina, a šest meseci nakon porođaja, razvela se od tadašnjeg supruga.

"Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi", ispričala je jednom prilikom pevačica za "Hit Informer" koja je ponosna na ćerku Nikolinu za koju ističe da je njen najveći uspeh.

"To je moja ćerka dvadesetogodišnja, koja je trenutno na raspustu, a inače je u Americi na koledžu. Pravi mi društvo, bolje sa mamom nego u gradu", rekla je za "Premijeru" Kaja, a potom je Nikolina otkrila kakav odnos neguje s majkom.

"Mi smo uvek imale dobar odnos, kao drugarice. Drago mi je da imam mladu mamu. Opuštena je, mogu da joj kažem puno stvari zbog toga, da joj se poverim. Preselila sam se u Ameriku, krenula tamo da studiram. U početku mi je bilo žao mame, ali posle joj je bilo bolje, pa tako i meni. Igram odbojku i studiram", rekla je Kajina ćerka.

"Oko odeće se svađamo, uglavnom. Uvek mi je ulazila u ormar bez odobrenja, uđe i ne vraća. Izgubi mi kaiš od kaputa, to su ti momenti",  požalila se Kaja.

Ćerka Kaje Ostojić živi u Americi
Youtube/Printscreen/Kurir 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna