Katarina Živković, pevačica, odrasla je u Leskovcu, gde je živela sve dok se nije proslavila u "Zvezdama Granda" i zbog karijere se preselila u Beograd. Sada se prisetila jednog detalja iz detinjstva, te iznela svoj stav na temu kažnjavanja dece batinama, koja uvek izaziva polemike u javnosti.

"Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite", rekla je pevačica za "Hit Informer".

Ona je dodala i da smatra da žena u 21. veku ne mora da bude domaćica da bi se udala, te priznala da se ne snalazi najbolje u kuhinji. 

"Ne, jer živimo u 21. veku! Ako muškarac očekuje od žene da bude odlična kuvarica i domaćica, a ona pristane na to, to je njihova stvar. Žene sve manje kuvaju jer nemaju vremena, a i sve mogu da naruče. Kad se udam i postanem majka, naučiću da kuvam. Da bi neko uživao u spremanju hrane, to mora da voli. Ništa ne treba da se radi na silu", rekla je pevačica, koja svom partneru nikada ne bi oprostila prevaru.

"Mnogi ljudi opraštaju, ali ja nikad ne bih mogla! Smatram da će onaj ko jednom prevari, kad-tad to opet da uradi. To je izdaja, a izdaju ne praštam ni u ljubavnim, ni u prijateljskim odnosima. Naravno, ne osuđujem ljude koji prelaze preko takvih stvari, verovatno imaju razlog za to", kazala je Kaća, koja smatra i da muškarci lažu više nego žene.

"Muškarci su šampioni u lažima! Naravno, ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće lažemo oko sitnica, a muškarci oko krupnih stvari", zaključila je za pomenuti list.

Još fotografija Katarine Živković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / katarina_zivkovic_official, Instagram / Katarina.zivkovic Katarina Živković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna