Iako je već 16 godina prisutna na estradnoj sceni, Katarina Živković tek sada je prvi put imala nastup u svom rodnom gradu - Leskovcu.

Kako kaže, o tome je sanjala dugi niz godina, pa je pred nastup imala tremu.

"Pozitivna je trema, ali i odgovornost, jer sada ne pevam ljudima koje lično ne poznajem, već su tu moji sugrađani, familija, komšije, drugovi iz škole. Mnogima je san da napune Sava centar ili Arenu, a meni je bio san da pevam pred ljudima koje poznajem celog života", iskrena je bila pevačica za "Informer".

Rodni grad je napustila kada se prijavila za "Zvezde Granda", a budući da joj je karijera vrlo brzo nakon takmičenja krenula uzlaznom putanjom, preseljenje u Beograd bilo je neizbežno.

Katarina Živković ne može da se vrati da živi u Leskovcu
MONDO Pevačica Katarina Živković još uvek nije pronašla muškarca pokraj kog bi poželela da provede život.

"Ja sad da mogu, ja bih se vratila ovde da živim, ali ne mogu zbog prirode svog posla. Da nije ovog posla ne bih nikad otišla iz svog grada jer se ovde osećam najopuštenije i jako voljeno, ovde sam među ljudima koji me poznaju od malih nogu", rekla je vidno emotivna Kaća.

Pojedini je kritikuju zbog južnjačkog akcenta, ali ona se svog govora ne stidi, već se njime ponosi.

"Kada ljudi nemaju šta da vam zamere, oni se uhvate tako za neku stvar koja nikako ne treba da se zameri, pogotovo kada se ponosite time iz kog ste grada, kada se ponosite vašim akcentom", zaključila je pevačica.

Još fotografija Katarine Živković, koja je svoju liniju dovela do savršenstva, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / katarina_zivkovic_official, Instagram / Katarina.zivkovic Katarina Živković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna