Pevačica Dragana Mirković ne libi se da istakne koliko je srećna žena. Ima skladan brak sa suprugom Tonijem, decu na koju je ponosna i uspešnu višedecenijsku karijeru, ali za jednim ipak žali. Dragana je ponosna majka ćerke Manuele i sina Marka, ali sada je otvorila dušu i priznala da je dugo patila zbog toga što nije rodila i treće dete.

"Sve sam dobila u životu osim trećeg deteta, nažalost. Malo sam zakasnila sa tim i precenila sebe. Svi su mi govorili: 'Jao, izgledaš mlađe, nemoguće da imaš te godine.' I tako sam se ja malo zaboravila i onda kad sam htela sa četrdeset godina sebe da obradujem još jednom bebicom, moj biološki sat je bio takav da, nažalost, nisam mogla da dobijem treće dete. To je jedina moja neostvarena želja", otkrila je Dragana za "Star".

Pevačica je priznala da joj je trebalo vreme da se pomiri sa tim, ali da je to sada iza nje. Sada se, kako kaže, raduje danu kada će postati baka.

"Neko vreme sam jako patila, ali ne više, jer imam divnu decu i radujem se njihovoj deci, pa ću sve to nadoknaditi jednog dana. Doduše, oni su još mladi, treba još da prožive da bi kasnije mogli da budu kvalitetni za brak. Treba u mladosti da se provedeš, a kad se oženiš mlad, onda te taj nedostatak provoda dočeka kad ne treba, tako da im to ne preporučujem", iskrena je bila pevačica.

Naslednici Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića ne vole da se eksponiraju javno, a roditelji su podržali njihovu odluku.

Sin Dragane Mirković
Kurir/Damir Dervišagić 

"Sin ne voli da bude viđen, ali svi ga vide. Ćerka se povukla, njoj je to bilo previše, ona je ipak žensko, a on se nasmeje na neke stvari, nije zaluđen mrežama. Njoj je neprijatno da je ima na portalima, ja nisam uticala na nju. Meni je samo bitno da su mi oni srećni, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta", rekla je pevačica jednom prilikom za "Alo".

Iako su im roditelji imućni, deca Dragane i Tonija žele sama da se izbore za svoju koru hleba, pa je ćerka Manuela, kako je pevačica jednom prilikom otkrila, svojevremeno radila u hotelu.

Još fotografija Dragane Mirković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Gaga je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila delić atmosfere s ovog putovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna