Nikolina Pišek na teži način spoznala je koliko snage ima u sebi, kada je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo 8. maja 2022. godine.

"Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S otklonom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti", napisala je Nikolina i dodala da želi da njene ćerke budu srećne.

"Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja mlađa ćerka preko noći odrasla. I svesna sam da verovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njena briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dvije ne boje nikada… Nismo želele da okrećemo novi list, ali život nas je naterao.  A svako novo poglavlje otvara se s nekim razlogom", kaže Nikolina koja veruje u bolje dane.

nikolina pisek
Youtube / Red TV 

"Želim da verujem da su svi ljudi koji su svesno otišli iz mog života napravili mesta za neke druge, kvalitetnije…
U ovoj godini želim da plačem od lepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Miša Grof, njegov otac, nakon toga je optužio Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina.

"Na moju žalost, on je jedna tragična osoba. Volela bih reći da je on od bola izgubio razum. Ne treba biti psihijatar da bi se iz njegovih javnih pojavljivanja videlo koliko je sve to pogrešno, devijantno i bolesno. Žao mi je što nema nikoga od bliže porodice ili prijatelja koji mu žele dobro i što ne postoji zakon koji nekoga može prisilno odvesti na lečenje jer je to njemu potrebno. Žao mi je što će ostatak svog života provesti u dubokoj mržnji i patnji. To je put koji je odabrao, ja se njime ne bavim, njegovo postojanje registrujem kada me pitate za njega. Njime se bave institucije, i nadam se da će zakon na neki način reći svoje", zaključila je.

Još fotografija Nikoline Pišek pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna