Da ni lepim i zgodnim devojkama nije lako da pronađu partnera dokazuje i nekadašnja članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić. Otkako je izašla iz duge veze ona je sama.

"Teško je muškarcu da se prilagodi, tražile smo partnere koji bi nas razumeli, koji bi nam bili podrška, svakako smo i mi njima bile. U jednom trenutku dođe do prezasićenja i nemanja vremena da se posvetiš i poslu i ljubavi. Mi smo pune obaveza",  rekla je svojevremeno Ivana, koja sada priznaje da joj se niko ne udvara.

"Ne znam šta se dešava. Stvarno nemam udvarače, nemam ni momke koji mi prilaze, niti neke koji mi šalju poruke", rekla je za Grand Ivana, a potom odreagovala da pokraj sebe ima nekog ko je finansira.

"Stvarno ne znam gde ću sa svim tim parama i stanovima. Nikada nisam davala komentare na takve objave. Prosto živim potpuno normalno i nisam neko ko se pravda jer nemam ni stanove ni automobile koje bi sad trebalo da prijavim. Tako da ništa od takvog muškarca. Nisu mi novine promenile život. Nemam ni starijeg ni mlađeg pored sebe",  iskreno je konstatovala Ivana i dodala da se ne boji braka.

"Ne plašim se ničega u tom smislu. Volim i brak i decu, ali trenutno nemam vremena za to. Fokusirana sam na karijeru ali ne bežim od toga. Kada dođe doći će. Mislim da ne treba da se ostavi karijera u zamenu za dete, smatram da sve to može da se postigne, pogotovo ako to voliš, a ja sam osoba koja zaista voli decu tako da mi to uopšte ne bi palo teško", izjavila je Ivana.

"Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina", kaže nekadašnja 'uraganka'.

Još fotografija Ivane Nikolić pogledajte u galeriji ispod.

Printscreen/ YouTube TOXIC TELEVISION, Instagram / ivana_boom_nikolic Ivana Nikolić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna