Nakon što su u julu ove godine saopštili da se razvode nakon 14 godina braka, pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić nastavili su da sa ćerkama Atinom i Nikom žive pod istim krovom u luksuznoj vili u Beogradu. Zbog toga mnogima nije jasno šta se zapravo dešava u odnosu popularnog para, a Jelena je sada otkrila više detalja na tu temu.

"Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece", iskrena je bila pevačica za "Kurir" televiziju i dodala:

"Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi."

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod
ATA Images/ M.M 

Karleuša planira da publiku u 2023. godini obraduje novim albumom, a kako kaže, sve njene želje su trenutno usmerene na posao.

"Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti intimne odnose, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti", zaključila je ona za pomenuti medij.

Podsetimo, Jelena i Duško u braku su dobili dve ćerke, Atinu i Niku. Kada su letos objavili saopštenje o razvodu naveli su da je sva njihova zajednička imovina prepisana na naslednice, kao i da će starateljstvo nad devojčicama pripasti Jeleni.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", poručila je Jelena u julu ove godine.

Još fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Ata Images/Mateja Stanisavljević Jelena Karleuša

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna