Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović u braku su od juna 2018. godine, a u martu 2019. dobili su naslednika Aleksandra. Pevačica je spremna za drugo dete, a kako je otkrila, sada priželjkuje da dobije i ćerku.

"Kada to pomenemo, Aki kaže da želi brata, neće sestru (smeh). Kada je on u pitanju ništa se nije planiralo, tako da će i ovoga puta biti tako, desiće se kada bude suđeno. Mada bih ja lično sada volela devojčicu, ali kako god da bude, sigurno neću dugo čekati. Dvoje dece najmanje želim!", iskrena je bila Prijovićka za "Grand".

Novogodišnja atmosfera već je uveliko prisutna u njihovom domu, jelka je okićena, a pevačica će sa sinom ovih dana napisati i pismo Deda Mrazu. Kao i svake godine, neće izostati ni bogata praznična trpeza, iako Aleksandra priznaje da je u kuvanju ona "najslabija karika".

"Mi zajedno pripremamo trpezu, aliiskrena da budem, ja najmanje znam da kuvam. Trudim se, i sve što mogu da pomognem ja radim. Najbolje kuvam punjene paprike, mada znam da spremim i picu koju mi je baka spremala od malena. Tražila sam joj recept, pošto ona ne živi blizu mene, pa da mogu sama to da spremim kada poželim", ispričala je pevačica, koja će nakon novogodišnjih i božićnih praznika sa porodicom otići na odmor u Ameriku.

"Već u januaru putujemo za Ameriku, a ovoga puta ću ići sa Filipom, Aleksandrom i mojom mamom", otkrila je svoje planove Aleksandra, koja je zadovoljna načinom na koji je do sada gradila karijeru.

"Uvek sam išla stepenik po stepenik, uvek pošteno i sve kako teba. Svaki nastup sam odradila i nikada problem nisam imala, jer sam sve ispoštovala. Meni je generalno sve isto, u mojoj glavi se ništa nije promenilo. Mnogi ljudi iz okruženja mi kažu da ne treba toliko da budem skromna i da sam napravila veliki uspeh", rekla je za pomenuti medij.

Još fotografija Aleksandre Prijović možete pogledati u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna