Pevačica Tanja Savić je, kao i većina njenih kolega, u 2023. godinu ušla sa svojom publikom, ali će zato Božić provesti sa porodicom u rodnom Smederevu. Njeni sinovi Maksim i Đorđe posebno uživaju u prazničnoj atmosferi.

"Uskoro se bliži Božić i mi volimo da smo tog dana skupa. Deca obožavaju prazničnu atmosferu i neizostavno kićenje jelke, tako da su me baš obradovali kada sam se pre nekoliko dana vratila sa puta", rekla je za "Blic" Tanja, a zatim se osvrnula na to kako je u detinjstvu obeležavala najveći hrišćanski praznik.

"Isto kao i sada. Tata je unosio badnjak u kuću, a mama zrnevlje. Naravno, tu bi bila i tradicionalna trpeza na Badnje veče. To su lepi momenti koji ostaju urezani u sećanje", sa setom se prisetila pevačica.

Nakon razvoda od bivšeg supruga Dušana Jovančevića Tanja, kako kaže, nema novu ljubav, a na pitanje da li postoji mogućnost da ponovo obuče venčanicu odgovorila je:

"E, to se sigurno neće dogoditi uskoro, što ne znači da sam prestala da verujem u ljubav."

Prethodnu 2022. godinu pamtiće po brojnim lepim trenucima, a u 2023. ima velike poslovne planove i želje.

"Ova godina mi je bila izuzetna, samo mi je žao jer mi je mnogo brzo prošla. Imala sam zaista puno lepih trenutaka u ovoj godini, lepo vreme provedeno sa decom, a uz to sam i imala puno nastupa i koncerata. Ipak, uspela sam da odvojim vreme i za prijatelje i porodicu pored svih obaveza. Ono što je bilo manje lepo je to što sam letos bila prehlađena i to je toliko uzelo maha da je trajalo skoro dva meseca. Naravno da imam i puno neostvarenih želja. To je da snimim novi album u narednoj godini i da se ostvari neki veći solistički koncert", zaključila je za pomenuti list.

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private, Youtube/Printscreen/HappyTV Tanja Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna