Marija Karan se nakon kraha sedam godina dugog braka s holivudskim producentom Džoelom Lubinom vratila u Beograd. Prvo se mislilo da je poslovni angažman razlog glumičnog povratka u domovinu, a onda se ispostavila da je Marija zaljubljena, te i da je novi izabranik razlog što je napustila Ameriku.

"Marija je zbog njega odlučila da više vremena bude u Srbiji, gde je dobila i neke poslovne ponude. Iako, joj je prvobitni plan bio da živi na relaciji Srbija-Amerika, kako bi sin bio često i uz oca, ona je sada promenila plan. Zaljubljena je, a novog izabranika upoznala je i sa sinom Markom Leom", rekao je u avgustu izbor blizak glumici za "Blic", a sada domaći mediji prenose da je ta ljubav doživela krah.

U ranim jutarnjim časovima Marija se žestoko sukobila sa dečkom V.B. koji ju je kako prenose domaći mediji i udario, a ona mu je protivpožarnim aparatom razlupala novi porše. Ona je tom prilikom zadobila povrede nakon čega je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar,piše "Kurir", ali nije bila raspoložena da komentariše ono što se dogodilo.

"Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala", rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu.

Izvor: Lepa&Srećna