"Nikad se ne bih pomirila zbog dece, ja nisam takva ličnost, ali ima drugih razloga što sam to učinila", govorila je svojevremeno Mirna Nađ koja je sad definitivno prelomila i razvela se od Alberta.

Ovaj par su pratile brojne ljubavne nevolje. Bili su u braku deset godina, a 2017. godine je došlo do razvoda, da bi se ubrzo nakon toga pomirili. Deset meseci posle kraha braka organizovali su drugo venčanje i svadbu. Šta je uzrok sukoba?

Mirni je pukao film, sve joj se smučilo. Iako je s Albertom imala divan brak prepun ljubavi, više nije mogla da izdrži sve što se u poslednje vreme događa.

Mirna tada nije više mogla da trpi pritisak događaja sa Albertovom bivšom ženom, koja ga je optužila za nasilje. "Za mene je sve to bilo psihičko maltretiranje, koje traje godinama. Napravila mi je pakao od života", rekla je Mirna. Bivša Nađova žena, Jelena, optužila je fudbalera da joj ne uplaćuje alimentaciju, da nije imala hranu za decu. Odlučila je, kako je govorila, da tad iznese u javnost i da ju je tukao pred decom, pa čak i pokušao da je siluje.

Za Mirnu su ove turbulencije, kao i sudski proces koji je tekao protiv Nađa, ali i medijska prašina, bile previše pa se razvela od sportiste. Vrlo brzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i ponovo se venčali.

mirna nadj albert 2-min.jpg
Instagram / mirnafashiondesigner 

Mirna je više puta izjavljivala kako joj je u braku divno. Ipak, bilo je i varnica, naročito posle jedne njene revije kad je ugledala muža kako jednoj manekenki skida brushalter.

Dizajnerka je govorila je kako nije ljubomorna i kako će joj se muž uvek vratiti na kraju. To je bio i razlog što su se prvi put pomirili.

"Pomirila sam se zato što je čovek, zato što ume sa mnom i podržava me, zato što će pred izlazak moj uzeti da mi nešto opegla, a ja to neću potceniti!", govorila je svojevremeno. Sada je, izgleda, došlo do nepomirljivih nesuglasica.

mirna nadj albert-min.jpg
Instagram / mirnafashiondesigner 

"Da se nešto dešava s njihovim brakom, počelo je da se šuška krajem oktobra, kada Albert nije bio na njenoj reviji u Novom Sadu, a inače je do tada prisustvovao svakoj", izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

"Mirna je nešto pre Nove godine išla da se raspita šta joj je sve potrebno od dokumenata da vrati devojačko prezime, ali nisam siguran da li će menjati i ime svog modnog brenda. Ono što je vidljivo je to da ga je promenila na svom privatnom profilu na Instagramu."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna