Iako u današnje vreme nije lako sačuvati bračnu zajednicu, Milici i Marku Konu to je pošlo za rukom. Venčali su se 2012. godine, a njihovu decenijsku sreću upotpunilo je rođenje dece, ćerke Klare i sina Ernesta. 

Supružnici su imali prilike da rade na zajedničkim projektima, ali je Milica jednom prilikom i javno priznala da je bolje da muž i žena ne rade zajedno. Ipak, jedno drugom su neizmerna podrška što je bilo jasno kada je Milica imala ozbiljne zdravstvene probleme. Dijagnostifikovan joj je rak dojke, operisana je a suprug joj je bio najveća podrška. 

"Bio je i brižan i zabrinut i u isto vreme potpuno siguran da ćemo pregurati sve, kakav god ishod bude bio. Na sreću, sve se dobro završilo", rekla je Milica za "Pink" i otkrila koja je njihova tajna za uspešan brak.

"Kada smo Marko i ja shvatili da će naša veza prerasti u nešto ozbiljno, dogovorili smo se da je apsolutna iskrenost najveći imperativ. Svi problemi u svim međuljudskim odnosima i poslovnim i privatnim i emotivnim, nastaju iz nedostatka komunikacije i straha od istine. Ali istina je neumoljiva i baš je briga da li je izgovorena. Ali kada jeste, uvek se može doći do rešenja", rekla je Milica koja je nedavno ispričala koliko je bolest promenila.

"Najvažniji su podrška i pozitivne misli. Svakoga dana radim sat vremena ono što ja hoću. Sipam sebi piće, ja više neću ništa zdravo. Hoću da uživam u životu: pićence, serija, čips,mek - da se smejemo i cerekamo. Decu neka čuvaju muževi, dokle će žene da budu sluge, bebisiterke i kuvarice. Ja sam sada super, puna sam energije. Užasno zvuči ali možda je trebalo ovako nešto da se desi da me mlatne, da se posvetim sebi", kazala je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna