Nakon što se raspala grupa “Hurricane” Ivana Nikolić je počela solo karijeru. Kostimi koje nosi kada nastupa su atraktivni i čini se da ulaže jako puno novca u garderobu, a evo šta ona kaže o tome.

"Da, stvarno obožavam modu i toliko bi volela da imam svoju liniju. Razmišljam već duži vremenski period i trebalo je već nešto da se desi pre jedno dve godine, ali možda bude uskoro. Stvarno bih volela. Inače, nisam zahtevna što se tiče garderobe, dosta toga i sama sašijem, nešto što mi se dopadne od brendova, pokušam da nađem i jeftiniji komad sličnog dezena ili oblika. Stvarno imam svoju šnajderku koja mi završi sve u dan, ne treba mi ništa što je skupo, mora da se štedi što se kaže", rekla je za "Blic" pevačica koja ističe da nema tremu pred nastupe.

"Nisam imala tremu ni za jedan nastup, ni na Evroviziji, ni pred nastup u Areni. Stvarno, jako volim scenu i obožavam ovaj posao kao takav, on je deo mene", kaže pevačica koju rad na novim pesmama ispunjava, a sebi je u novoj godini poželela više putovanja.

"Meni toliko fale putovanja da bih otišla na neki odmor. Sama, niko mi ne treba, samo da se odmorim. Planirala sam u septembru, međutim, mi smo se razišle u septembru, moralo je da se radi na novoj pesmi. Tako da nadam se da će biti uskoro, možda posle Nove godine, ko zna", rekla je Ivana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna