Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, kao što je ranije objavljeno, do septembra nastupaju zajedno, a nakon toga nastavljaju sa solo karijerama.

Do tada ih čekaju brojni nastupi, uključujući i američku turneju, a pevačice priznaju da ne umeju da štede novac.

"Kad nismo sve prokockale na Karibima, nećemo ni u Americi koja je pred nama. Što se kaže, brze smo sa parama, volimo da trošimo", priznale su članice grupe "Hurricane" za "Republiku".

Sanja, Ivana i Ksenija otkrile su i da na nastupima ne piju alkohol.

"Na nastupu pijemo samo vodu, lakše je što nas je tri, pa uvek jedna drugu kontrolišemo", kroz smeh je objasnila Ksenija.

Hurricane otkrile gde kupuju garderobu
Youtube/Printscreen/ eurovision-spain.com 

Izazovni kostimi članica popularnog benda često privlače pažnju, a devojke su sada priznale da ih često kupuju, ni manje ni više, nego u erotskim šopovima. Tamo su se obukle i za prošlogodišnji nastup na Evroviziji.

"Lateks helanke i lance smo kupile u erotskom šopu u Beču, jedva smo pronašle to što nam je trebalo za nastup. Čizme koje smo nosile u evrovizijskoj noći smo takođe kupile u takvoj prodavnici i to dan pred nastup", priznale su Uraganke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna