Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najmoćniji parova današnjice. Venčali su se 4. jula 1999. godine u zamku Lutrelstaun u blizini Dablina, a pričalo se da su potrošili ogromnu sumu novca. Ipak, modna dizajnerka tvrdi da venčanje nije bilo ni približno tako glamurozno kao što se misli.

"Mislim da su mediji prepumpali sliku onoga što se dešavalo u zamku Lutrelstaun i predstavili venčanje mnogo glamuroznijim nego što je bilo“, rekla je Viktorija i istakla da je bilo intimno. Ona je istakla da jako puno radi, ali da voli da se dobro zabavi.

"Volim da se dobro zabavim. Radim jako, jako naporno. Svoj posao shvatam vrlo ozbiljno. Želim da budem sjajna supruga i sjajna majka, ali isto tako volim i da se zabavljam. Nekad me moj ironični smisao za humor uvali u probleme, ali venčanje stvarno nije bilo tako grandiozno kao što je to prikazano", rekla je Viktorija i istakla da ih od samog početka veze pratila vojska fanova na svakom koraku.

"Kad sam upoznala Davida, nisam znala što će nastati od te veze" Kako bilo, otkad su zajedno, prati ih budno oko javnosti, izvještavajući o svakom njihovom potezu, posebno otkako su u braku. David i Victoria s vremenom su postajali sve jači power couple. Ipak, ona kaže da je to za nju bilo svojevrsno iznenađenje. "Kad sam upoznala Davida stvarno nisam znala što će se dogoditi s nas dvoje" priznala je. "Kamo god smo išli pratila nas je vojska fanova i jednako toliko paparaca. Neprestano se pričalo o nama."

"Kada sam upoznala Dejvida, zaista nisam znala šta će se desiti između nas dvoje. Gde god smo otišli, pratila nas je armija navijača i podjednak broj paparaca. Stalno se pričalo o nama. U braku smo skoro 25 godina. Da zaista nisam volela tog čoveka... 25 godina bi bilo veoma, veoma dugo da budem sa njim."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna