Iako već godinama sa porodicom živi u inostranstvu, Ana Ivanović koristi svaki slobodan trenutak da dođe u Beograd, za koji je vežu najlepše uspomene. Budući da je vremena, nažalost, uglavnom malo da bi uradila sve što želi, lepa sportistkinja trudi se da ga provede što kvalitetnije.

"Mnogo mi je drago kada sam ovde, jer nemam toliko prilike da provodim vremena u Srbiji koliko bih to želela, i svako slobodno vreme koje imam trudim se da provedem u svojoj domovini. Jako se radujem ovoj poseti", rekla je za emisiju "Premijera" Ana, koja ovih dana boravi u Beogradu.

Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom Ana ima dva sina, Luku (4) i Leona (3), koje se trudi da nauči srpskim običajima i tradiciji.

"Ne provodimo toliko tradicionalno jer ne stižemo i ovoga puta mi je izuzetno drago što ću uživati u krugu svoje porodice. Redovno se trudim da mojim momcima dočaram naše praznične rituale i tradiciju", rekla je Ana.

Ona je pre šest godina završila profesionalnu karijeru, ali se zbog toga nikad nije pokajala, jer su sada centar njenog sveta suprug i sinovi, kojima je potpuno posvećena.

"Ne mogu da verujem koliko vreme leti, dečaci me podsećaju na to. Zaista neverovatno. Ne osećam se tako staro. Neke moje drugarice još uvek igraju, ali zaista sam srećna kako se sve odigralo do sada", iskrena je bila Ivanovićeva pre nekoliko dana.

Još fotografija Ane Ivanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / anaivanovic, Profimedia Modne kombinacije najlepše teniserke sveta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna