Nebrojeno puta je dokazano da znatiželjna javnost od sitnice napravi veliki problem, odnosno u slučaju Viktorije Bekam od uklanjanja tetovaže razvod.

Naime, modna kreatorka se na "New York Fashion Weeku“ pojavila sa znatno bleđom tetovažom inicijala svog supruga, što je pokrenulo glasine da se poznati par razvodi.

"Mislim da su mediji počeli da nagađaju da li sam ostavila muža. Ne, samo mi je bilo muka od tetovaže. To je tako jednostavno", rekla je Viktorija prilikom gostovanja u emisiji "Today“ i dodala da i Dejvid i deca imaju prelepe tetovaže.

Viktorija je komentarisala i brak sina Bruklina i Nikole Pelc sa kojom, kako se pisalo, nije u dobrim odnosima.

"Mislim da nikada ne možete ponuditi pravi savet. Deca moraju sama da dolaze do zaključaka, ali morate biti tu. Mi smo vrlo bliski", rekla je Viktorija.

Koliko joj porodica znači pokazala je i emotivnom gestom na Nedelji mode u Parizu.

"Planirala sam da izađem, da imam sjajnu fotografiju na kraju revije, ali videla sam svog muža, decu, roditelje i postala sam vrlo emotivna jer je to bio takav trenutak", objasnila je.

Viktorija Bekam uklonila tetovaže
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna